Familjen Rasmusson

Bosarps Gård

Bosarps Gård

Vi är ett ekologiskt familjejordbruk i Blentarp, södra Skåne, med nötköttsproduktion, kycklinguppfödning, växtodling och köttförsäljning.
Familjen Rasmusson

Familjen Rasmusson

Familjen består av Mårten och Johanna Rasmusson, samt barnen Ragnar och Signe. Även working kelpien och två pyreneerhundar tillhör familjen.
Hjärtat i verksamheten

Hjärtat i verksamheten

Djuren är hjärtat i vår verksamhet. Det är verkligen en ynnest att få spendera dagarna tillsammans med dem, och se till att de har det så bra som möjligt.
Nytt stall med EU-stöd

Nytt stall med EU-stöd

Vi hade 2016 glädjen att kunna bygga nytt kycklingstall, detta med hjälp av ett investeringsstöd från Europeiska jordbruksfonden för landbygdsutveckling.

Mer om oss

Familjen

Vi som driver Bosarps Gård är Mårten och Johanna Rasmusson. Våra två barn delar livet på gården, och även två hundar tillhör familjen.
Vi är båda lantmästare med ett brinnande intresse för lantbruk, i synnerhet djur. Det är en stor glädje att få leva och arbeta tillsammans på gården. Det är ett kall och en livsstil som innebär att man aldrig är riktigt ledig - men man är fri hela tiden!

Filosofi

Vår värdegrund är att djuren ska ha det riktigt bra. De får växa i långsam takt på naturligt foder och de får vara mycket ute i det fria. De får leva lite längre och behöver inte åka några långa transporter. Våra djur både föds/kläcks, lever och slaktas i Skåne.
Att bedriva verksamheten helt ekologiskt känns självklart för oss. Vi har ett väl fungerande kretslopp inom gården, där gödseln sprids på åkrarna där vi odlar foder till djuren.

Flexibel köttförsäljning

Vi säljer inte enbart bestämda köttlådor, utan låter dig som kund bygga ihop din egna köttlåda i vår webbutik. Köp de detaljer som DU gillar, som passar DIN plånbok och DITT hushåll. Köp 300 gram, eller hur mycket du vill, i en valfri mix av nötkött och kyckling.

Handla smart! Beställ ihop med kollegan, grannen eller syrran - och få mängdrabatt i stege - mer rabatt ju mer du köper, och upp till 25%.

Bosarps Gård
Krav
Smaksak

       Gamla Lundavägen 1820-68


       275 64   Blentarp


       0705-690015


       order@bosarpsgard.se


       Följ oss


       Läs våra köpvillkor   Dataskyddspolicy  Cookies