INFO KÖTTLÅDOR

BYGGBARA KÖTTLÅDOR

I kontrast till traditionella köttlådor med bestämt innehåll, så låter vi kunden själv välja hur stor lådan ska vara, och vad den ska innehålla. Valfri mix av Bosarps Gårds produkter helt enkelt!

Så – fördjupa dig i vårt sortiment och bygg ihop din köttlåda, exakt så som du vill ha den! 

.

STORLEKAR

Köp från 300 g och uppått. Längst ner på sidan finns en lista över de volymer som finns tillgängliga vid varje leveransperiod..

.

PRISER

Enligt aktuell prislista, men med mängdrabatt vid köp över 15 kg. Upp till 15 % rabatt.

Så – varför inte fråga grannen/syrran/kollegan och beställa ihop? Då blir det billigare för dig, och mitt arbete blir mer effektivt och miljövänligt. Det tycker jag känns bra!

 

BESTÄLLNING

Fyll i och skicka in Intresseanmälan här via hemsidan. Invänta bekräftelse från Bosarps Gård, med förslag på datum då önskade produkter finns tillgängliga, ca-pris samt sätt för leverans/avhämtning. Först när du accepterat förslaget är beställningen fullbordad.

 

HEMLEVERANS / AVHÄMTNING

Hemleverans inom Skåne eller avhämtning i gårdsbutiken enligt överenkommelse.

Principen är att mindre köp hämtas på gården och större köp levereras hem till dörren. I förekommande fall kan även mindre köp levereras hem, om jag har flera leveranser i närområdet. Ett tredje alternativ är utlämning via REKO-ring eller Local Food Nodes. Dessa koncept har utlämningsplatser spridda runt om i Skåne.

.

BETALNING

Betalning sker med kort eller Swish vid leverans.

 

SMÅSKALIGT = BEGRÄNSAD TILLGÅNG

Något som kan vara bra att veta är att de olika detaljerna av nöt finns i begränsad tillgång. Vi slaktar som regel inte mer än två nötdjur i stöten. De olika detaljerna av kyckling finns däremot i mer flexibel tillgång.

Ett nötdjur ger ungefär följande volymer att välja bland, och det är förstås först till kvarn som gäller:

Bog   –   6-8 kg
Bringa   –   6-8 kg
Entrecote   –   5-6 kg
Flankstek   –   1,5-2 kg
Fransyska   –   8-10 kg
Högrev   –   12-14 kg
Innanlår   –   8-10 kg
Lägg / Märgben   –   8-10 kg
Nötfärs   –   150-200 kg
Nöthjärta   –    1,5-2 kg
Nötlever   –   0-5 kg
Nötrulle   –   4-5 kg
Nöttunga   –   1-1,5 kg
Oxfilé   –   4-5 kg
Oxkind   –   ca 1 kg
Oxsvans   –   ca 1 kg
Ryggbiff   –   8-9 kg
Ytterlår   –   6-8 kg